SON DAKİKA
Hava Durumu

Toprak Cephesi Boş Değil…

Yazının Giriş Tarihi: 24.12.2022 23:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.12.2022 23:13

Milattan önce açılan cephe, Toprak Cephesi, nasıl boş kalsın?

Geçen hafta “Toprak Cephesinde buluşalım” dedikten sonra, kimi salt amacı anlayıp hemen sahiplendi cepheyi, kimi şüpheyle izledi, kimi ise aklına takılanı sordu. Konuyla ilgili birçok farklı soru geldi, mümkün olduğunca cevapladım.

Öncelikle, fikri sahiplenip de kendine ait sosyal medya sayfalarında Toprak Cephesine bağlılığını bildiren herkese sonsuz teşekkür ederim. Gelin, fikri sahiplenmesi gereken herkese de en çok sorulan sorularla izahat verelim ve tekrar Toprak Cephesine davet edelim.

Toprak Cephesi Nedir?

Toprak Cephesi özde birleşmedir. İskitler/Sakalar ve hatta öncesinde Avrupa’dan Asya’ya uzanan topluluğumuzun, ayrılıkçı söylemlerden kurtularak oluşturduğu bir harekettir.

Toprak Cephesinin Amacı Nedir?

Toprak Cephesinin amacı, Türkiye Cumhuriyeti, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan Cumhuriyeti öncelikli olmak üzere, siyasetten bağımsız olarak milletimizin sorunlarına dikkat çekmektir.

Neden Toprak Cephesine İhtiyaç Duyulmuştur?

Seçimlerin yaklaşmasıyla, insanlarımızın partizanlık yaparak asıl sorunlarımızı unuttuğu veya önceliğinin değiştiği gözlemlendiğinden, asli sorunlarımızın gündeme getirilebilmesi için insanlarımızın dikkatini çekmeye yönelik doğmuştur.

Toprak Cephesi Ne Yapacak?

Toprak Cephesi sınırları, teröre ve teröriste karşı kalın çizgilerle çizilmiştir. Milletimizi coğrafya sınırı olmadan tehdit eden tüm yapılar terörist organizasyon olarak tanımlanmıştır. Bu sınır gözetilerek, devlet yapımıza saygı çerçevesinde, toplum sorunlarını kuvvetli şekilde dile getirmenin tek yolunun gür bir ses olması gerektiği bilinci ile sesinin ulaşabileceği her ortamda Toprak Cephesi oluşturulacaktır.

Kimler Toprak Cephesine Katılabilir?

Toprak Cephesi, milletin sesi olması gerektiğinden, günümüz tüm siyasi partilerini birer kutup olarak görmekte ve bu nedenle de partini bırak gel demektedir.

Toprak Cephesi için Ne Yapabilirim?

Toprak Cephesi olarak, bu aşamada yapmamız gereken en önemli çalışma, ülkemizdeki kutuplaşmayı kesmek için bilinçlendirme yapmaktır. Mitinglerin artacağı bu soğuk günlerde, vatanımızın menfaatlerini bir kenara bırakarak köfte ekmek için miting meydanlarına gidenlerin sayısı azaldıkça bu cephe başarılı olacaktır. İnsanlar; düşünmeye, analiz etmeye ve hür fikirlerini dile getirmeye başladıkça bu cephe başarılı olacaktır.

Kimler Toprak Cephesine Katkıda Bulunabilir?

Yüreğinde vatan sevgisi olan, Türk Bayrağına baktığında duygulanan, geçmişimizde kararları ile toplumumuza öncülük etmiş atalarımıza saygı gösterebilen ve fikri hür olan her birey Toprak Cephesinin doğal üyesidir. Bu konularda taviz vermemek üzere çevresini bilinçlendirmeye çalışan herkes Toprak Cephesine katkı sunabilir.

Toprak Cephesi Organizasyonu Nasıldır?

İdeal vatandaş tanımından yola çıkarak; yasalara saygılı, ahlak kurallarına duyarlı, devletin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkan, tüm terör yapılarına karşı duruş sergileyen ve hak arayışında olan kitlelerin seslerini daha rahat duyurabilmeleri için; renk, din ve ırk ayrımı yapmadan kalben bir arada bulunarak milletimizin menfaatlerinin gözetildiği faydalı çalışmaların tümü Toprak Cephesine hizmet eder. Henüz planlı bir çalışma yapılmamış, bu nedenle de organizasyonel bir yapıya ihtiyaç duyulmamıştır.

Günümüzde; geçim derdi, umursamazlık, oluruna bırakmışlık, bezmişlik ve benzeri nedenlerle kendi yaşadıklarımız haricinde hiçbir konuya ilgi göstermemekteyiz ve bu nedenle de kamuoyu gündemi oluşturamamaktayız.

Kitleler, kendi sorunlarını dile getirebilmek için sorunu olan diğer kitleler ile mücadele etmeye çalışmakta ve bu yanlış strateji nedeni ile de kamuoyunda yeterli görünürlük yakalayamamaktadırlar. Basın-yayın dikkatini çekemeyen bu kitleler kendi sorunlarına çözüm bulamadıkları gibi, basın-yayın tarafının da gereksiz siyasi söylemlerle zaman geçirmelerine olanak sağlamaktalardır. İşte, Toprak Cephesi tam bu noktada devreye girmeli ve basın-yayına yol gösterecek şekilde gür sesle milletimizin asıl sorunlarını düzenli bir şekilde gündeme getirmelidir.

Siz de hemen en yakınınızdan davet etmeye başlayın, “Gelin, Toprak Cephesinde buluşalım”.

Unutmayınız, ya bir oluruz ya yok oluruz.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.