SON DAKİKA
Hava Durumu

ÇAVUŞOĞLU DA &#34YALAN HABER&#34DEN ŞİKAYETÇİ

Yazının Giriş Tarihi: 09.07.2021 01:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.07.2021 01:09

AK Parti Bursa Milletvekili TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, geçtiğimiz günlerde RUMELİFED'in yeni genel başkanı Şaban Gülşen ve yönetim kurulu üyelerine "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirildi.

Hasbelkader, RUMELİFED yönetiminde yer aldığım için ben de toplantıda bulundum.

Rumeli, Balkanlar derken söz doğal olarak iç siyasete geldi.

AK Parti'nin "yapılmayanları yapan bir parti" olarak Cumhuriyet tarihine adını altın harflerle yazdırdığını söyleyen Çavuşoğlu, muhalefetin ise yapıcı öneriler ve eleştiriler getirmek yerine yalan yanlış haberler ile yol yürümeyi tercih ettiğini söyledi.

Özellikle sosyal medyanın "yalan haberlerin yayılması" noktasında muhalefet kanadı tarafından çok iyi kullanıldığını dile getiren Çavuşoğlu, parti ve hükümet olarak bunlara cevap vermek için zaman zaman çok önemli icraatlarını bile yeterince anlatamadıklarını vurguladı.

Oldukça dertliydi Çavuşoğlu...

"Her şeye rağmen halkımız gerçekleri görüyor" diyen Çavuşoğlu, 2023 yılında gerçekleşecek seçimin de galibinin AK Parti olacağı iddiasında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "6 ay sonra seçim olacak" açıklamasının sadece kafa karıştırmaya yönelik olduğunu dile getiren Çavuşoğlu, açıklamalara rağmen muhalefetin de aslında erken seçim gibi bir talebinin olmadığını bildirdi.

Çavuşoğlu, Türkiye'de ulaşımdan sağlığa çok önemli pek çok projenin devletin kasasından tek kuruş çıkmadan çok kısa sürede hayata geçirildiğine de değindi.

Ve o eleştirilen, "zarar ediyor" denilen köprü ve yollara da değinmeyi ihmal etmedi Çavuşoğlu. Pek çok projeye bırakın ödeme yapmaya üzerine para almaya başlandığını söyleyen Çavuşoğlu, "zarar ediyor" söylentilerinin de bilerek çıkarıldığını vurguladı.

Muhalefete "doğru bilgi verin" çağrısında bulunan Çavuşoğlu, özellikle sosyal medya üzerinden yapılan bu saldırıların AK Parti'ye değil ülkeye zarar verdiğini belirtti.

Söz elbette terör örgütü FETÖ'ye de geldi.

ABD'de Türkiye karşıtı eski siyasetçiler ve FETÖ üyelerinin ortaklığı ile "Türk Demokrasi Projesi" adlı bir dernek kurulduğunu anımsattı Çavuşoğlu.

Eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, eski Florida Valisi Jeb Bush, FETÖ'den hakkında yakalama kararı bulunan Aykan Erdemir'in de derneği kurucuları arasında yer aldığını anımsatan Çavuşoğlu, her zamankinden daha fazla dikkatli olunması gerektiğine işaret etti.

Hayırlı olsun ziyareti, mini bir siyaset arenasına dönüştü anlayacağınız.

- BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ÖNERİ

Bursa'nın en önemli sorunlarının başında trafik geliyor.

Özellikle Ankara-İzmir yolunda neredeyse günün 15 saati yoğun bir trafik var.

Özellikle akşam saatlerinde bu bölgede trafik adeta durma noktasına geliyor.

Evet pandemi nedeniyle insanlar toplu ulaşım araçlarını tercih etmiyorlar...

Evet bu bölgede alternatif yol bulmak güç.

Ama benim bir önerim olacak.

Daha önce de yazmıştım ama.

Doğu ve batıdaki Bursaray istasyonlarının bulunduğu bölgelerde bırakın ücretsiz ve korunaklı otoparklar yapmayı yol kenarları bile paralı hale getirildi.

En son Ataevler İstasyonu'nun bulunduğu bölgede yollar çizildi, bölgede otopark görevlileri çalışmaya başladı.

Yani BURULAŞ, aracı olan bir kişiye, "Tam gün için 10 lira otopark ücreti öde, gidiş geliş için de 7 lira da Bursaray ücreti öde" diyor.

Bu ücret elbette tek kişi ise.

Aynı yöne 2-3 gidecekse, özel araçla şehir merkezine gitmek daha karlı.

Anlıyorum otoparklar ve yol kenarları belediyeler için artık ciddi gelir kaynağı oluşturuyor ama harcanan akaryakıt, eskiyen yolları hesaba katarsak orta ve uzun vadede hem belediye hem de

ülke ekonomisine bu durum daha fazla "zarar" yazar.

Benden söylemesi...

 

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.