Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Fenerbahçe'nin paylaşılamayan oyuncusu!

Fenerbahçe'de geçen sezon yıldızını parlatan Yusuf Akçiçek'e bir talip daha çıktı. Sarı-lacivertlilerin, 19 yaşındaki stoperinin Vitor Pereira'nın listesine girdiği ifade edildi. Wolverhampton'ın teknik direktörlüğünü yapan Portekizli hocanın, transfer listesinin sızdığı ve genç futbolcunun bu listede 2 numaralı stoper hedefi olduğu aktarıldı.

Giriş: 16.06.2025 10:58
Paylaş
Fenerbahçe'nin paylaşılamayan oyuncusu!

Premier Lig ekibi Wolverhampton'ın teknik direktörü Vitor Pereira, geçen sezon küme düşme hattındayken aldığı takımla harikalar yarattı.

Yeni sezonda üst sıralar için rekabetçi bir takım kurmak isteyen Portekizli hocanın transfer listesinin sızdığı iddia edildi.

Fanatik'te yer alan habere göre, Vitor Pereira'nın transfer listesinde Fenerbahçe'den Yusuf Akçiçek de yer alıyor.

Jose Mourinho yönetiminde yıldızını parlatan 19 yaşındaki savunmacının, Pereira'nın stoper transferi için 2 numaralı hedefi olduğu belirtildi.

Yusuf Akçiçek geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 20 maça çıktı ve 2 gol-1 asistlik skor katkısı verdi.

Yorumlar

HABERLER

Operasyon sürüyor; Belediye Başkanı ve 5 şüpheli tutuklandı

Şile Belediyesine yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Belediye Başkanı Özgür Kabadayı'nın da aralarında bulunduğu 5 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Giriş: 14.07.2025 07:25 | Güncelleme:
Paylaş
Operasyon sürüyor; Belediye Başkanı ve 5 şüpheli tutuklandı

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosunca, Şile Belediyesine yönelik "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "irtikap", "rüşvet" ve "ihaleye fesat karıştırma" suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve savcılıkça tutuklanmaları talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen Belediye Başkanı Kabadayı ile şüpheliler Oğuz Kaçmaz, Tuncay Tolga Özçakmak, Ali Şafak ve Evren Buçhan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Mahkeme, şüpheli Aslı Kotan'ın adli kontrol uygulanarak serbest bırakılmasına hükmetti.

Haber Arama